Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

De Leidse Vereniging Voor Studenten Augustinus is een Leidse studentenvereniging gevestigd in een monumentaal pand, de sociƫteit "Eigen Huis", aan het Rapenburg. Deze Nederlandse vereniging is vernoemd naar de bisschop Augustinus van Hippo (Algerije, 4e/5e eeuw na Chr.).

De vereniging had in augustus 2013 bijna 1800 leden. Hiermee is zij de grootste studentenvereniging van Leiden. Aan het eind van de Leidse introductieweek van 2019 had de vereniging 408 nieuwe inschrijvingen.

'Augustinus' is tevens de op een na oudste studentenvereniging van Leiden. De vereniging kent een verplichte introductietijd, die echter niet het karakter van een ontgroening heeft. Deze bestaat uit een kamp, de KMT, en een werkweek gevolgd door een aantal dagen dat de toekomstige leden op de vereniging doorbrengen over een periode van ongeveer een maand, de CVP-periode. Augustinus kent cordialen (jaarclubs), gezelschappen (disputen) en verbanden (verticalen). Naast deze structuren bestaan verschillende commissies met ieder hun eigen taak. Daarnaast bestaat een aantal subverenigingen. Verder kent de vereniging een aantal verenigingshuizen, waaronder Papengracht 17.

Bron: Wikipedia

Adres: Rapenburg 24, 2311 EW Leiden

Naar een foto op Wikipedia

Misschien ook interessant

Back to Top