Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis # 7. Gewoond van 28 januari 1971 - 4 februari 1974.

Gelegen in Utrecht ligt deze prachtige en ruime woning aan de Weerdsingel W.Z. De woning heeft een woonoppervlakte van 145 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 185 m2. De woning is gebouwd in 1915 en heeft een energielabel G.

Leuk wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Weerdsingel W.Z. 19 is gelegen in de buurt
Pijlsweerd-Zuid. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Bron: Huispedia

Adres: Weerdsingel WZ 19, 3513 BB Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top