Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Viaduct Nieuwe Houtenseweg is een viaduct gelegen over de rijksweg A27 tussen knooppunt Rijnsweerd en knooppunt Lunetten te Utrecht. De 141 meter lange verkeersbrug vormt een verbinding met de bestaande Nieuwe Houtenseweg waarvan de ene kant begint bij de Oude Mereveldseweg en eindigt bij de Furkabaan in de wijk Lunetten. Het dek is uit zeven delen opgebouwd en is eerder al op de bouwlocatie aan de staalconstructie gekoppeld. De afgemonteerde constructie is vervolgens in zijn geheel over de snelweg A27 geplaatst.

De enorme gewichtsbesparing was richtinggevend in de keuze voor een dek van composiet, in hybride met de staalconstructie. Ook de veel hogere levensduur en het onderhoudsvrije karakter van het dek speelden mee. Het viaduct werd gebouwd in opdracht van ProRail, Heijmans was hoofdaannemer.

Bron: Wikipedia enĀ fibercore-europe.com

Adres: Nieuwe Houtenseweg, Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top