Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Mijn vrouw Ella en ik gaan graag kamperen in Frankrijk. Zo ook in 2023. Een verre reis dit keer, helemaal naar Zuid-Frankrijk. Een favoriete plaats is Le-Grau du Roi op een steenworp afstand van La-Grande-Motte waar mijn zus en zwager een studie hebben.

In de haven van Le-Grau du Roi zette ik deze zeemeeuw op de foto. Met mijn Panasonic Lumix GX80 camera, die op vakantie favoriet is. Op zondag 5 november had ik de vector art af. Hij is met opzet heel simpel. Alleen de zeemeeuw op een oud verroest hek en geen wolkje aan de lucht. Op het eerste gezicht een foto.

Adres: Quai Colbert, Le-Grau-du-Roi, Frankrijk

Misschien ook interessant

Back to Top