Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis #5. Gewoond van 3 september 1968 - 17 december 1969.

Gelegen in Utrecht ligt dit bijzondere en ruime appartement aan de Schonauwensingel. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 105 m2, is gebouwd in 1956 en heeft een energielabel C.

Hip wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Schonauwensingel 12 is gelegen in de buurt Nieuw Hoograven-Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Bron: Huispedia

Adres: Schonauwensingel 12, 3523 JG Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top