Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Benjamin Janssens, conservator van het fraaie museum Lalique in Doesburg, gaf op 31 oktober 2023 zijn telefonische akkoord voor verspreiding van mijn Vector Art van de broche. Afgelopen museumdag bezochten we dit museum en maakte ik onder een foto van een broche en een lamp.  Je moet het museum ook eens een keer gaan bezoeken, het is de moeite waard. In hun adviescommissie zit dan ook een goede bekende: Wim Pijbes, oud-directeur van het Rijksmuseum.

Hij wijkt met opzet af van mijn andere werk. De opzet is dat iedereen (?) al op klein formaat kan zien dat hij getekend is.

Misschien ook interessant

Back to Top