Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis # 6. Gewoond van 17 december 1969 - 28 januari 1971.

Gelegen in Utrecht ligt deze bijzondere en ruime woning aan de Teherandreef. De woning heeft een woonoppervlakte van 118 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 160 m2. De woning is gebouwd in 1969 en heeft een energielabel D.

Uniek wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Teherandreef 5 is gelegen in de buurt Tigrisdreef en omgeving. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Bron: Huispedia

Adres: Teherandreef 5, 3564 XB Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top