Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

De anemonen stonden nog te schitteren in onze huiskamer. Snel een foto van gemaakt met mijn iPhone. Om er een aardige foto van te maken heb ik hem in de buurt van het raam op ons dressoir gezet en er een Boeddha beeldje en en een kleine Ganesha bij gezet.

De foto heb ik met Adobe Photoshop voorbereid om er een Vector Art van te maken. Op mijn Apple iPad Pro 12.9” heb ik dat met een Apple Pencil 2 gedaan en de Adobe Fresco app. Begonnen met de Boeddha, daarna de Ganesha en de bloemen. De stucmuur was een enorm werk. Het dressoir heb ik eenvoudig gehouden. Daarna heb ik de Vector Art met Adobe Illustrator omgezet in een afbeelding, die ik Vector Artj noem.

Adres: Lofoten 101, 3524 EP Utrecht

Misschien ook interessant

Back to Top