Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis #8. Gewoond van 4 februari 1974 - 2 augustus 1979.

Gelegen in Utrecht ligt deze fraaie woning in de Zonstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 63 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 78 m2. De woning is gebouwd in 1926 en heeft een energielabel E.

Uniek wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Zonstraat 106 is gelegen in de buurt Oudwijk. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

(Zonstraat 94 is afgebroken. Ik heb Zonstraat 106, lijkend op ons huis, gebruikt.)

Bron: Huispedia

Adres: Zonstraat 94, 3581 MV Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top