Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis #9. Gewoond van 2 augustus 1979 - heden.

Gelegen in Utrecht ligt deze prachtige en ruime woning aan de Lofoten. De woning heeft een woonoppervlakte van 134 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 155 m2. De woning is gebouwd in 1979.

Hip wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Lofoten 101 is gelegen in de buurt Lunetten-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Bron: Huispedia

Adres: Lofoten 101, 3524 EP Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top