Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis #2. Gewoond van 14 december 1953 - 14 november 1957.

Gelegen in Utrecht ligt deze prachtige en ruime eengezinswoning in de Hofstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 118 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 94 m2.

De woning is gebouwd in 1900 en heeft een energielabel F.

Stijlvol wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Hofstraat 9 is gelegen in de buurt Oudwijk. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vijf kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Bron: Huispedia

Locatie: Hofstraat 9, 3581 TV Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top