Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Huis #1. Gewoond vanaf 30 april 1952, toen ik op Koninginnedag geboren werd, tot 14 december 1953.

Gelegen in Utrecht ligt dit karakteristieke appartement in de Prinsenstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 65 m2 en is gebouwd in 1920.

Hip wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Prinsenstraat 18 is gelegen in de buurt Oudwijk. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Bron: Huispedia

Adres: Prinsenstraat 18, 3581JS Utrecht.

Misschien ook interessant

Back to Top