Webshop

Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro met een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je deze tekening op formaat 12x9 meter zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp. Daarom noem ik het vector art.

Een van de opdrachten tijdens mijn periode bij Catch Utrecht. Ik had toen nog geen extreme groothoeklens en durfde niet aan de overkant aan te bellen of een ladder mee te nemen. Daarom kon ik alleen de voordeur fotograferen.

De Kromme Nieuwegracht stond voorheen ook wel bekend als de Regenboog van St. Pieter. De woning is gebouwd in 1450. Sinds 1934 is hier de sociëteit van Collegium Studiosorum Veritas gevestigd, oorspronkelijk een subvereniging van het Utrechts Studenten Corps. Later maakte de vereniging zich los van het USC en werd de grootste studentenvereniging van Utrecht. De sociëteit wordt door leden ‘Eigen huis’ genoemd.

Bron: Wikipedia

Adres: Kromme Nieuwegracht 54, 3512 HK Utrecht.

Naar een eigen foto

Datum: 01-10-2020

Misschien ook interessant

Back to Top