Liefde voor tekenen, fotografie en IT komt samen in mijn realistische iPad-tekeningen. Ik heb deze tekening op een Apple iPad Pro en een Pencil 2 in de Adobe Fresco app gemaakt aan de hand van een foto. Deze tekeningen kunnen oneindig worden vergroot zonder onscherp te worden of pixels te zien. Veronderstel dat je mijn signatuur-tekening (001. Domtoren) honderd twaalf meter hoog zou kunnen afdrukken. Dan was hij nog steeds vlijmscherp.

Het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is!
De Bijenkorf is al ruim 150 jaar een sterk merk. Onze winkels, uitingen, assortiment en medewerkers dragen samen de identiteit van de Bijenkorf uit. Samengevat in vier merkwaarden is de Bijenkorf: klantgericht, inspirerend, stijlvol en Premium.
De Bijenkorf Utrecht, gelegen in het centrum van Utrecht, maakt ieder bezoek tot een belevenis. Het assortiment van het warenhuis is vernieuwend en onderscheidend op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, schoenen, woonaccessoires en nog veel meer. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod lekkernijen van de eigen Meester Banket Bakker, een luxueuze koffiebar en het restaurant The Kitchen om te genieten van versbereide producten.

Bron: centrumutrecht.nl

Adres: St. Jacobsstraat 1A, 3511 BR Utrecht

Misschien ook interessant

Back to Top